Hovedretter
Skipperlabskovs m/ rødbeder, rugbrød og smør
128,-
Mørbradgryde m/ ris og blandet salat samt dressing
128,-
Chili/Vanilje skinke m/ salat, dressing, petit kartofler, to slags grøntsager og sauce
138,-
Glaseret hamburgerryg m/ tre slags grøntsager, kartofler, aspargessauce og surt
130,-
Svinekam u/ svær m/ bacon, ristede svampe, ærter, karotter, kartofler og Paprica sauce
140,-
Svinekam m/ fire slags grøntsager, kartofler, surt og sauce
140,-
Svinekam m/ rødkål, hvide og brunede kartofler, ½ æbler, sauce, chips, tyttebær og surt
140,-
Nakkesteg m/bacon, ½ pærer, waldorfsalat, glaserede perleløg, kartofler, gulerodsstaver og sauce
140,-
Sprængt kalkunbryst m/ tre slags grøntsager, kartofler, surt og champignon sauce
138,-
Lammekølle m/ årstidens blandet salat, dressing, ½ grill tomat,
petit kartofler, bønner og fløde sauce
150,-
svinekam stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, sauce, bønner,
½ æbler, chips, tyttebær, surt og waldorfsalat
150,-
kalvesteg m/ tre slags grøntsager, kartofler, sauce, tyttebær og surt
150,-
Marineret mørbrad m/ ½ grill. tomat, bønner, blomkål, blandet salat,
dressing, stegte kartofler og bearnaise sauce
152,-
Oksesteg m/ tre slags grøntsager, kartofler, sauce, surt og tyttebær
150,-
Oksesteg m/ bønner, glaserede perleløg, kartofler, sauce, surt, sødt og chips
150,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ bønner, hvide og brunede kartofler, sauce, ½ æbler,
chips, surt, tyttebær og waldorfsalat
155,-
Andesteg m/ hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, ½ æbler, chips, tyttebær, surt og waldorfsalat
165,-
Helstegt oksefilet m/ bønner, babymajs, årstidens salat, dressing, stegte tomater
krydder kartofler og rødvinssauce
175,-
Dyresteg m/ hvide og brunede kartofler, bønner, waldorfsalat, ½ æbler, surt, tyttebær og chips og sauce
180,-
Min. 6 kuverter
(Der leveres pynt til serveringsfade til alle retter)
Skipperlabskovs m/ rødbeder, rugbrød og smør
128,-
Mørbradgryde m/ ris og blandet salat samt dressing
128,-
Chili/Vanilje skinke m/ salat, dressing, petit kartofler, to slags grøntsager og sauce
138,-
Glaseret hamburgerryg m/ tre slags grøntsager, kartofler, aspargessauce og surt
130,-
Svinekam u/ svær m/ bacon, ristede svampe, ærter, karotter, kartofler og Paprica sauce
140,-
Svinekam m/ fire slags grøntsager, kartofler, surt og sauce
140,-
Svinekam m/ rødkål, hvide og brunede kartofler, ½ æbler, sauce, chips, tyttebær og surt
140,-
Nakkesteg m/bacon, ½ pærer, waldorfsalat, glaserede perleløg, kartofler, gulerodsstaver og sauce
140,-
Sprængt kalkunbryst m/ tre slags grøntsager, kartofler, surt og champignon sauce
138,-
Lammekølle m/ årstidens blandet salat, dressing, ½ grill tomat,
petit kartofler, bønner og fløde sauce
150,-
svinekam stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, sauce, bønner,
½ æbler, chips, tyttebær, surt og waldorfsalat
150,-
kalvesteg m/ tre slags grøntsager, kartofler, sauce, tyttebær og surt
150,-
Marineret mørbrad m/ ½ grill. tomat, bønner, blomkål, blandet salat,
dressing, stegte kartofler og bearnaise sauce
152,-
Oksesteg m/ tre slags grøntsager, kartofler, sauce, surt og tyttebær
150,-
Oksesteg m/ bønner, glaserede perleløg, kartofler, sauce, surt, sødt og chips
150,-
Kalvesteg stegt som vildt m/ bønner, hvide og brunede kartofler, sauce, ½ æbler,
chips, surt, tyttebær og waldorfsalat
155,-
Andesteg m/ hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, ½ æbler, chips, tyttebær, surt og waldorfsalat
165,-
Helstegt oksefilet m/ bønner, babymajs, årstidens salat, dressing, stegte tomater
krydder kartofler og rødvinssauce
175,-
Dyresteg m/ hvide og brunede kartofler, bønner, waldorfsalat, ½ æbler, surt, tyttebær og chips og sauce
180,-
Min. 6 kuverter
(Der leveres pynt til serveringsfade til alle retter)