Buffet

Buffet nr.1.

To slags indonesisk ristaffel (grise og kylling kød) m/ kokos, salat, peanuts, abrikoser, peberfrugter, ananas, rosiner, feta, tomater, agurker, bananer, sød chili sauce, ris og flutes.
155,-



Buffet nr. 2.
Hvidløgsmarineret svinekam og kold rosa stegt okseculotte m/ creme kartofler, grøn kartoffelsalat, broccolisalat, blandet salat m/ dressing.
168,- 



Buffet nr.3. 
Rødvinsmarineret kalvespidsbryst og sesam stegt kyllingefilet, blomkålssalat, blandet salat, dressing, pom. røsti, petit kartofler og rødvinssauce.
172,-



Buffet nr. 4.
Laksekræmmerhus m/ flødepeberrod, flutes og smør (anrettet på tallerken)
Rosa stegt kalveculotte og orientalsk svinefilet, coleslaw, tomat salat, bønnesalat og kartoffelgratin.
208,-  



Buffet nr. 5.
Hvide og røde sild m/ karry salat, ½ æg m/ mayonnaise og rejer, fiskefilet m/ remoulade og citron, lun leverpostej m/ bacon, champignon, rødbeder og surt, roastbeef m/remoulade, peberrod, ristede løg, surt, Mørbrad i champignon a la creme. Brie m/ druer og frugter.
(der leveres ikke brød kiks og smør med)
178,-


Pølsebord.
Rullepølse, sky og løg, Svinekam m/ rødkål og surt. Lun leverpostej m/ bacon, champignon og rødbeder. Skinke m/ asparges. Roastbeef m/ ristede løg, peberrod, remoulade og agurkesalat.
(Der leveres ikke brød og smør med)
152,-



Min. 6 kuverter